Borra Marnix Autohandel in Diksmuide: aan- en verkoop van tweedehandswagens

Koop uw tweedehandsauto in vertrouwen

Borra Marnix Autohandel in Diksmuide is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van kwalitatieve tweedehandswagens. Onze sterkte? Uitstekende occasies tegen een onklopbare prijs. Bij ons vindt u auto’s die zijn nagezien en waarvan we de historiek kennen.

 

Jonge occasies voor een prima prijsje of iets oudere tweedehandse auto in een uitstekende staat? Welke auto u ook zoekt, Borra Marnix Autohandel in Diksmuide heeft zeker een tweedehandswagen voor uw wensen en uw budget.

 

Een eersteklas service

Tweedehandsauto’s met een eersteklas service? Die vindt u bij Borra Marnix Autohandel in Diksmuide. Want wij verkopen niet alleen tweedehandsauto’s van alle merken. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en herstellingen. Kortom u geniet van de service van een professionele garage en een persoonlijke aanpak.

 

Borra Marnix Autohandel focust op vakmanschap en service. Bij ons geen dure showroom of vierkleurenbrochures, maar wel tweedehandswagens die door ons persoonlijk zijn nagekeken. U weet vooraf wat u koopt, dat is onze garantie! Nadien blijft u genieten van onze uitstekende dienstverlening, zoals het hoort.

 

Heeft u een occasie te koop en krijgt u daar graag een correcte prijs voor? Of bent u op zoek naar een tweedehandsauto in perfecte staat? Contacteer Borra Marnix Autohandel in Diksmuide!

 Bereken route